ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
ΜΠΑΝΤΗΣ
Συστήματα Σκίασης - Τέντες Αττικής

Η επιχείρησή μας “Μπαντής” η οποία βρίσκεται στην Αττική, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με συστήματα σκίασης και τέντες, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αττική.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο της σκίασης και των κατασκευών που σχετίζονται με αυτή, μπορούμε να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την σκίαση του χώρου σας και να ανταπεξέλθουμε σε κάθε είδους κατασκευή σκίασης για μικρούς και πολύ μεγάλους χώρους.

Τα έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία μας, είναι στην διάθεσή σας και μπορούν να σας εξασφαλίσουν την άριστη ποιότητα, την ταχύτητα και την συνέπεια στον χρόνο παράδοσης της κατασκευής που θα επιλέξετε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 

 

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ

Διαθέτοντας μία μεγάλη γκάμα υφάσματα όλων των ποιοτήτων και στυλ μπορείτε να επιλέξετε αυτά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Σας προσφέρουμε μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε τεντόπανα και μηχανισμούς της εταιρείας Somfy. Έτσι, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ποιοτικό σύστημα σκίασης για τον χώρο σας.

Επίσης, μπορούμε να αναλάβουμε την επιδιόρθωση τεντόπανων καθώς και τον καθαρισμό τους προσφέροντάς σας άμεσα και ποιοτικά αποτελέσματα.
Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με συστήματα σκίασης και τέντες, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Αττική. Έτσι, χάρη στις ποιοτικές κατασκευές και την άμεση εξυπηρέτηση έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη επαγγελματιών και ιδιωτών σε όλη την Αττική.

Βασική φιλοσοφία και στόχος μας είναι η σωστή και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας ποιοτική εργασία σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική.

 

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα επισκεφτούμε τον χώρο σας να σας παρουσιάσουμε δείγματα της δουλειάς μας, να σας δώσουμε την δίκη μας γνώση για ιδέες και λύσεις σε τέντες και συστήματα σκίασης που θα μπορούσαν να ομορφύνω το μπαλκόνι, την βεράντα, τον κήπο ή τον επαγγελματικό σας χώρο.