ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ - ΤΕΝΤΟΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ - ΤΕΝΤΟΠΕΡΓΚΟΛΕΣ
Συστήματα Σκίασης | Τέντες - Πέργκολες - Μεταλλικές Κατασκευές Αττική

Η πέργκολα - τεντοπέργκολα είναι ειδικό σύστημα που σας επιτρέπει να ανοιγοκλείνετε την τέντα σε μερικά μόλις λεπτά. Προστατεύει τον χώρο σας από όλες τις καιρικές συνθήκες, έχει τη μεγαλύτερη σταθερότητα στον άνεμο και σίγουρα αποτελεί ιδανική λύση για κατοικίες αλλά και για την κάλυψη επαγγελματικών χώρων με μεγάλη επιφάνεια ή ιδιομορφίες.

Η επιχείρησή μας “Μπαντής” η οποία βρίσκεται στην Αττική, αναλαμβάνει με συνέπεια, επαγγελματισμό, κατόπιν παραγγελίας και σύμφωνα πάντα με την αισθητική και τις ανάγκες του χώρου σας, την κατασκευή πέργκολας σε οικίες, εξοχικά, εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία κ.α. στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

Σχεδιάζουμε πέργκολες ώστε να αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες, με στόχο την μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής τους, ενώ παράλληλα, είναι κατάλληλα μελετημένες για την καλύτερη προσαρμογή και εκμετάλλευση του αίθριου χώρου όπου εφαρμόζονται.
 

 

 
 
ΟΙ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

που σας προσφέρουμε σας υπόσχονται προστασία από τον ήλιο και την βροχή όλο το χρόνο, ενώ αποτελούν ιδανική λύση τόσο για τον επαγγελματικό σας χώρο όσο και για την οικία ή το εξοχικό σας.

Δίνουν τη δυνατότητα επιλογής μέσα από πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων με αποτέλεσμα την υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας για να σας προτείνει την ιδανική πέργκολα για τον χώρο σας. Παράλληλα, δίνει μεγάλη έμφαση στη τέλεια εφαρμογή και φροντίζει ακόμα και για την παραμικρή λεπτομέρεια.

Έχοντας εγκαταστήσει μεγάλο αριθμό από πέργκολες σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρου, μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε απαίτησή σας σε πέργκολες με συνέπεια, ποιότητα και εγγύηση εγκατάστασης.

 

 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ
 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα επισκεφτούμε τον χώρο σας να σας παρουσιάσουμε δείγματα της δουλειάς μας, να σας δώσουμε την δίκη μας γνώση για ιδέες και λύσεις σε τέντες και συστήματα σκίασης που θα μπορούσαν να ομορφύνω το μπαλκόνι, την βεράντα, τον κήπο ή τον επαγγελματικό σας χώρο.