ΤΕΝΤΕΣ

ΤΕΝΤΕΣ
Συστήματα Σκίασης | Τέντες - Πέργκολες - Μεταλλικές Κατασκευές Αττική

H τέντα είναι μια κατασκευή που προσφέρει προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία UV, αλλά και από τη βροχή, τους ρύπους και τις σκονες. Αποτελείται από ειδικό πανί μαζί με έναν ειδικό μηχανισμό για να ανοίγει και να κλείνει. Συνδυάζει λειτουργικότητα και αισθητική,με υλικά άριστης ποιότητας για να έχουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

Η επιχείρησή μας “Μπαντής” η οποία βρίσκεται στην Αττική σας παρέχει ποικίλες λύσεις που επεκτείνουν την χρηστικότητα των εξωτερικών σας χώρων και σε συνδυασμό με την μεγάλη ποικιλία υφασμάτων που διαθέτουμε, ανταποκρίνονται άριστα στην αισθητική σας.

Οι τέντες και γενικά τα συστήματα σκίασης που σας προτείνουμε, σας επιτρέπουν να επεκτείνετε τους ωφέλιμους χώρους του σπιτιού σας, μετατρέποντας το μπαλκόνι ή την βεράντα σας σε ένα δροσερό και ξεκούραστο μέρος για να το απολαμβάνετε εσείς και η οικογένεια σας.
 

 

 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

την τοποθέτηση συστημάτων σκίασης, παντός τύπου, σε οικίες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες κ.α. σε όλη την Αττική.
 
 Τέντες Καποτίνες
Τέντες με αντιρίδες
Τέντες με βραχίονες
Τέντες Κασετίνες
Τέντες με μπάρα
Κασονέτα - κάθετες κασετίνες
 
Βελτιώστε τους χώρους σας μοναδικά με σημασία στη λεπτομέρεια, την καλαισθησία και την αξιοπιστία για το αποτέλεσμα. Αφήστε μας να σας προτείνουμε πρακτικές και σύγχρονες λύσεις που θα σας εξυπηρετήσουν στην καθημερινότητα σας. Με ένα εύρος προτάσεων που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

 

 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ
 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα επισκεφτούμε τον χώρο σας να σας παρουσιάσουμε δείγματα της δουλειάς μας, να σας δώσουμε την δίκη μας γνώση για ιδέες και λύσεις σε τέντες και συστήματα σκίασης που θα μπορούσαν να ομορφύνω το μπαλκόνι, την βεράντα, τον κήπο ή τον επαγγελματικό σας χώρο.