ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

 
 
ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Συστήματα Σκίασης | Τέντες - Πέργκολες - Μεταλλικές Κατασκευές Αττική

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των συστημάτων σκίασης, η επιχείρησή μας “Μπαντής” η οποία βρίσκεται στην Αττική, μπορεί να σας προτείνει και να αναλάβει την υλοποίηση μεταλλικών κατασκευών σε οικίες και σε επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική. 

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο για να αναλάβει την μελέτη και υλοποίηση ειδικών μεταλλικών κατασκευών για την σκίαση μικρών και μεγάλων χώρων.

Σε χώρους μεγάλων τετραγωνικών συνήθως προτείνουμε λύσεις τις οποίες κατασκευάζουμε εξ΄ολοκλήρου και τις παραδίδουμε βαμμένες σε φούρνο στο χρωμα της επιλογής σας προκειμένου να ταιριάζουν στις αισθητικές απαιτήσεις του χώρου σας.
 

 

 
 
ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ

ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας ώστε να πραγματοποιήσουμε μελέτη, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε εξειδικευμένες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις λειτουργικές αλλά και τις αισθητικές σας απαιτήσεις.

Έχοντας ως στόχο την σκίαση αλλά και την καλαισθησία του χώρου σας, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε μεταλλική κατασκευή επιθυμείτε και να σας εγγυηθούμε για την τήρηση του χρονοδιαγράμματος και την άριστη ποιότητα κάθε μεταλλικής κατασκευής.

Είτε επιθυμείτε κάποια μεταλλική κατασκευή για την οικία σας είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο, τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας εμπιστευτείτε και εσείς όπως έχουν κάνει και χιλιάδες άλλοι πελάτες μας.

 

 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ
 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα επισκεφτούμε τον χώρο σας να σας παρουσιάσουμε δείγματα της δουλειάς μας, να σας δώσουμε την δίκη μας γνώση για ιδέες και λύσεις σε τέντες και συστήματα σκίασης που θα μπορούσαν να ομορφύνω το μπαλκόνι, την βεράντα, τον κήπο ή τον επαγγελματικό σας χώρο.